Utgi tidsskrift på Idunn og Universitetsforlaget

Universitetsforlaget samarbeider med mange av de fremste forskningstidsskriftene og fagmiljøene i Norden. Sammen formidler vi nordisk forskning av høy kvalitet til et nordisk og internasjonalt publikum.

Hvorfor utgi ditt tidsskrift hos oss?

Vi tilbyr ditt tidsskrift og dine forfattere muligheten til å jobbe med et profesjonelt, engasjert, reflektert og modig forlag med røtter i det beste av norsk forlagstradisjon.

Vi legger vekt på kvalitet i alle ledd, fra redaksjonell prosjektledelse og veiledning, språklig bearbeiding og korrektur, manushåndtering i ScholarOne Manuscripts og publisering på Idunn, til internasjonal indeksering og arkivering. Vårt markedsteam sørger for at ditt tidsskrift blir kjent både i ditt fagmiljø og utover landets og Nordens grenser.

Vi er her for å hjelpe ditt tidsskrift

Lurer du på hvordan ditt tidsskrift skal oppfylle kravene i Plan S? Går du med planer om å starte opp et nytt, åpent tilgjengelig (open access) tidsskrift? Eller ønsker du et mer brukervennlig og universelt utformet digitalt grensesnitt for innholdet? Enten du er helt i startfasen, har noen års erfaring eller ditt tidsskrift har eksistert i flere tiår, tar vi gjerne en uforpliktende prat om hvor du vil med tidsskriftet og om vi kan hjelpe deg på veien. Kontakt oss!

Universitetsforlaget er medlem av:

Crossref
Directory of Open Access Books
Directory of Open Access Journals
Open Access Scholarly Publishers Association
Portico

Kontakt oss


Nils Ivar Lahlum
Forlagssjef forskning

nils.lahlum@universitetsforlaget.no
Mobil: 934 13 284Ida Nicolaisen Almestad
Redaktør

ida.almestad@universitetsforlaget.no
Telefon: 454 61 561Ina Louise Stovner
Redaktør

ina.stovner@uf.no
Telefon: 92 20 07 11


Universitetsforlaget er medlem av: