Utgi ditt tidsskrift på Idunn og Universitetsforlaget

Universitetsforlaget samarbeider med mange av de fremste forskningstidsskriftene og fagmiljøene i Norden. Sammen formidler vi nordisk forskning av høy kvalitet til et nordisk og internasjonalt publikum.

Hvorfor utgi ditt tidsskrift hos oss?

Vi tilbyr ditt tidsskrift og dine forfattere muligheten til å jobbe med et profesjonelt, engasjert, reflektert og modig forlag med røtter i det beste av norsk forlagstradisjon.

Vi legger vekt på kvalitet i alle ledd, fra redaksjonell prosjektledelse og veiledning, språklig bearbeiding og korrektur, manushåndtering i ScholarOne Manuscripts og publisering på Idunn, til internasjonal indeksering og arkivering. Vårt markedsteam sørger for at ditt tidsskrift blir kjent både i ditt fagmiljø og utover landets og Nordens grenser.

Vi er her for å hjelpe ditt tidsskrift

Lurer du på hvordan ditt tidsskrift skal oppfylle kravene i Plan S? Går du med planer om å starte opp et nytt, åpent tilgjengelig (open access) tidsskrift? Eller ønsker du et mer brukervennlig og universelt utformet digitalt grensesnitt for innholdet? Enten du er helt i startfasen, har noen års erfaring eller ditt tidsskrift har eksistert i flere tiår, tar vi gjerne en uforpliktende prat om hvor du vil med tidsskriftet og om vi kan hjelpe deg på veien. Kontakt oss!

Universitetsforlaget er medlem av:

Crossref
Directory of Open Access Books
Directory of Open Access Journals
Open Access Scholarly Publishers Association
Portico

Kontakt oss


Nils Ivar Lahlum
Redaksjonsleder for tidsskrift og åpen tilgang (open access). Ansvarlig for helsefag, sosialfag og realfag

nils.lahlum@universitetsforlaget.no
Mobil: 934 13 284


Sarah Camille Hervé
Tidsskriftsansvarlig humaniora

sarah.camille.herve@universitetsforlaget.no
Telefon: 473 12 684


Silje Rebecca Morsman
Tidsskriftansvarlig juss

silje.morsman@universitetsforlaget.no
Telefon: 92 69 10 31


Universitetsforlaget er medlem av: